Call Us Now: +1 (252) 228-9476
În ce nuanțe vor fi disponibile Sony Xperia 1 IV și Xperia 10 IV? Aflăm și cât ar costa telefoanele la debut

În ce nuanțe vor fi disponibile Sony Xperia 1 IV și Xperia 10 IV? Aflăm și cât ar costa telefoanele la debut

Pe 11 mai va avea loc un eveniment special Sony. Conform teaserelor postate de către compania japoneză, la acea dată va debuta flagship-ul Xperia 1 IV, dar și modelul Xperia 10 IV. La doar câteva zile de acest eveniment apar noi detalii despre smartphone-uri. Azi aflăm în ce nuanțe vor fi disponibile terminalele, dar și cât ar costa la debut în Europa. Detalii avem mai jos.

Informațiile sosesc prin intermediul zvonacului SnoopyTech. El susține că Sony Xperia 1 IV va porni de la suma de 1399 euro și va sosi pe nuanțe precum negru, alb și violet. În schimb, Xperia 10 IV ar sosi pe albastru, verde, violet și alb, iar suma de comercializare din Europa ar fi de 499 euro. El mai spune că producătorul nu va anunța acum modelul midrange Xperia 1 IV. 

Vă reamintesc că Xperia 1 IV ar urma să fie flagship-ul Sony din acest an. El ar aduce un panou OLED de 6.5 inch în diagonală cu aspect 21:9, rezoluție 4K și refresh rate de 120Hz. Terminalul ar avea protecție Gorilla Glass Victus și suport HDR.

În spate s-ar afla un setup de camere triplu cu optică ZEISS ce include pe lângă o cameră principală și un senzor ultrawide și unul telephoto. Bateria sa ar putea avea 5000 mAh, iar alimentarea s-ar realiza la 45W. Vorbim despre un flagship, așa că la interiorul său s-ar afla un procesor Snapdragon 8 Gen 1.

Xperia 10 IV, pe de altă parte, ar aduce un procesor Snapdragon 690, fiind un model midrange. El ar sosi cu 6 GB RAM și 128 GB de stocare în variantă de bază și ar sosi cu un display OLED de 6 inch în diagonală.

Mai multe detalii aflăm pe 11 mai!

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.