Call Us Now: +1 (252) 228-9476
În pragul lansării europene, vivo X80 Pro își dezvăluie suma la care va fi comercializat; Are gimbal, optică Zeiss

În pragul lansării europene, vivo X80 Pro își dezvăluie suma la care va fi comercializat; Are gimbal, optică Zeiss

Maine este o zi mare pentru vivo, care ţine un eveniment oficial la Berlin, aducând în Europa flagshipul vivo X80 Pro. Modelele vivo X80 şi X80 Pro au fost anunţate în aprilie la nivel internaţional şi acum pătrund în Europa. Până să vină marele moment, azi avem parte de o scăpare cu preţul flagship-ului Pro.

Sursa afirmă că vivo X80 Pro va costa 1100 de euro şi la prima vedere eşti tentat să îl compari cu X70 Pro. Problema e că el nu a ajuns oficial în Europa. A ajuns în schimb X60 Pro, cu preţ de 800 de euro şi l-am testat pe vremea când era telefonul oficial al EURO 2020. De fapt… vara trecută se întâmplă asta. Suma reprezintă un salt consistent, dar e potrivită pentru un flagship “cu de toate“. De remarcat că X60 Pro a schimbat specificaţiile din China în cazul Europei: cipul Exynos 1080 a devenit un Snapdragon 870 şi a renunţat şi la camera periscop.

vivo a postat deja o pagină oficială cu X80 Pro pentru Europa şi se pare că procesorul Dimensity 9000 cu ray tracing e înlocuit de un Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Va exista şi un cip vivo V1+, care ajută la procesarea imaginilor în special la captura low light. Telefonul are şi unul dintre cei mai mari senzori ultrasonici de amprente de pe piaţă, stabilizare cu gimbal şi un ecran 2K AMOLED LTPO de 6.78 inch care coboară până la 1 Hz refresh rate şi urcă la 120 Hz.

Vine şi cu o cameră quad cu optică Zeiss, telemetru laser, tehnologie Pixel Shift şi o cameră dedicată portretelor şi cu o funcţie Zeiss Cinematic Bokeh. Bateria sa de 4700 mAh se încarcă la 80W pe fir şi la 50W wireless. Va sosi pe portocaliu, negru sau verde turcoaz. Aflăm mai multe detalii mâine.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.